تبلیغات
مطالب اینترنتی - بادام را قبل از خوردن خیس کنید

بادام را قبل از خوردن خیس کنید

نویسنده : نویسنده یکشنبه 24 اردیبهشت 1396 08:10 ب.ظ  •   



مفیدستان:

دلیل خیس کردن بادام چیست؟

بادام خام حاوی مهار کننده های آنزیمی است. خیس کردن بادام با فعال کردن این مهار کننده های آنزیم پتانسیل تغذیه ای بادام را زیاد می کند. علاوه بر این خیس کردن بادام هضم آن را راحت تر می کند.

چگونه بادام را خیس کنیم؟

بادام ها را در ظرفی پر از آب بریزید. آب باید روی بادام ها را کاملا بپوشاند. و اجازه دهید به مدت ۸ تا ۱۲ ساعت در آب بماند. سپس آن را آبکشی کنید و ۱۲ ساعت دیگر داخل دستمال کاغذی قرار دهید. در آخر آن را در یخچال قرار دهید و به مدت یک هفته استفاده کنید.

البته خوردن بادام به صورت خام و خیس نخورده هم خوب است. خیس کردن آن فقط پتانسیل های تغذیه ای آن را بیشتر می کند.

*متخصص تغذیه و رژیم درمانی



لینک منبع

بازنشر: مفیدستان

مطلب بادام را قبل از خوردن خیس کنید در سایت مفیدستان
برای دریافت مطالب مفید به سایت مفیدستان مراجعه فرمایید.


لینک منبع و پست :بادام را قبل از خوردن خیس کنید
http://mofidestan.ir/%d8%a8%d8%a7%d8%af%d8%a7%d9%85-%d8%b1%d8%a7-%d9%82%d8%a8%d9%84-%d8%a7%d8%b2-%d8%ae%d9%88%d8%b1%d8%af%d9%86-%d8%ae%db%8c%d8%b3-%da%a9%d9%86%db%8c%d8%af/

آخرین ویرایش: - -

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر